hannah

Bij de ontwikkeling van producten is het de missie om de beschagde huid weer in balans te brengen en hiermee de huid mogelijkheden te bieden om te herstellen. Bovendien kan veroudering van de huid hierdoor worden vertraagd. Als producten in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren, kunt u wel nagaan wat de impact van de producten op de normale huid is. Als gebruiker ontdekt u snel de toegevoegde waarde van de producten!


Elk product heeft een uitgebalanceerde samenstelling, van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. De producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat het beoogde resultaat vlug zichtbaar wordt. Niet vanuit een laboratorium, maar vanuit de dagelijkse praktijk! Het gaat er beslist niet om, dat u alle producten dient te gebruiken, maar wel die producten die voor het verbeteren en onderhouden van uw huid noodzakelijk zijn.

Voor meer informatie over hannah kijk op www.hannah.nl

 

 

Spaar nu voor Korting op de producten van hannah bij Huidcoach Hillegom

Bij elke € 20,- die u besteed aan producten ontvangt u 1 punt. Bij elke 10 punten ontvangt u € 10,- euro korting, deze korting kunt u inleveren bij de aankoop van een product. Uw punten worden automatisch bijgehouden in ons systeem!